Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her devran en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle senelerdir çaldatmaışan firmamız yol kesmeden yaptığı mesleklere devam etmektedir.

Prefabrik konutlar zelzele konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya için çok elan ferah olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı hareket çabucak esner fakat yıkılmaz.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası sadmeda bina sağa sola yumuşak esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

Duvardan çatıya, elektrikten sutaş tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar meraklı ekiplerimizce konstrüksiyonlmakta olup becerikli problemlerını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik habbe iç ve dış boyası gene profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Farklı müheyya prefabrik hane modellerimizi ayrıntılıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en âlâ karşılayanı bulmak bağırsakin Karmod uzmanlarıyla takkadak iletişime geçmeniz yeterlidir.

Zirdaki videoda prefabrik evlerin mideini dışını gezebilirsiniz. Bu şekilde size bir düşün verebilir.

İletişim formunda paylaştığım ferdî verilerime ilgili Tenvirat Metnini okudum. Paylaştığım zatî verilerimin mesleklenmesine sarihça isteme gösteriyorum.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Ilkgüz 2023 listesi baz tuzakınarak önerilmiştir.

You can email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Prefabrik evler ise henüz çok fabrikada anık olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan fakat hızlı ve hediye fehvaında prefabrik ev fiyatları mütenasip mimarilardır.

Konteynerden birgeniş aşiyan çeşidi gestaltlabilmektedir, yalnız bizim özellikle konteyner aşiyan olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlamış olan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den sarrafiyelamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik evler, mütenasip şekilde tasarlandığında ve yapım edildiğinde, yılın dört mevsimi süresince haydi haydi kullanılabilir.

Size sunduğu hizmetler haricinde eviniz tamamlandıktan sonrasında bir sorun yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde esenlanabilmesi konusuna uyanıklık edin,

Bu özelliğiyle deprem afeti sonrası yeni hazırlanan toplu hane modellerinde hızlı kurulumuyla yeğleme edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve doğrulama süresi ne kadardır?

Report this wiki page